ehdokas 380hSusanna Suoniemi on ehdolla vaikuttaakseen parempaan huomiseen, jossa ympäristö on turvallinen, luonto monimuotoinen, kaupunki ja maaseutu elinvoimaisia. Puhdas ruoka, eettiset tuotantoketjut ja peruspalveluiden kehittäminen koko Suomessa mahdollistavat hyvän elämän kaikenikäisille myös tulevaisuudessa.

"Persoonana hän on iloinen ja innostava. Hän on osoittanut kykyä verkostoitumiseen ja yhteistyöhön erilaisten tahojen kanssa. Ihailen hänen energiaansa ja korkeaa sitoutumistaan kaikissa hankkeissa, joihin hän ryhtyy."

Olen evakkojen jälkeläinen, syntyperäinen tamperelainen, nykyinen vesilahtelainen. Perheeseeni kuuluvat aviomies, kolme poikaa, tytär, kaksi koiraa ja Helmi-kissa.

Rakensimme kotimme luonnostaan kiehtovaan Vesilahteen ja olen nauttinut yli 15v. maalla asumisen parhaimmista puolista. Luonto on läsnä joka hetkessä ja maaseutu mahdollistaa monenlaista elämää. Arvostan asumista kaupungissa ja maaseudulla. Molemmissa on puolensa ja yhdessä toimien, ne täydentävät ja rikastavat oivallisesti toisiaan.

Olen ruoka-alan ammattilainen, pitkän linjan osaaja, rautainen asiakaspalvelun ammattilainen ja ollut lähes koko työurani saman maailmallakin tunnetun suuren suomalaisen perheyrityksen palveluksessa.

Harrastuksiini kuuluvat kulttuuri, vapaaehtoistyö, yhdistystoiminta, lukeminen, monipuolinen liikunta ja harrastekanala. Kanalani vapaat ja onnelliset kanarouvat munivat perheellemme herkullisia eettisesti tuotettuja munia.

"Susanna elää niinkuin saarnaa. Hän on aidosti kiinnostunut ympäristöstä, ihmisistä ja kulttuureista. Lisäksi hän ennakkoluulottomasti haluaa tutustua niihin lisää."

Toimin kulttuuriyhdistys Vastedeksen hallituksessa, Vesilahden Karjalaseuran hallituksessa ja Suomen Punaisen Ristin Vesilahden osaston hallituksessa. Olen Pirkanmaan Vihreiden hallituksen varajäsen, Tampereen Teatterin Naisyhdistyksen jäsen ja Lempäälän Helkanuorten kannattajajäsen.

"Vesilahtelaisella maalaisjärjellä kyllästetyn ja luontaiset vihreät arvot omaavan Suoniemen osaamisen monimuotoisuus, vakaus ja luotettavuus ovat tehneet suuren vaikutuksen."

Maalaisjärkeä ja sydämensivistystä Pirkanmaalta.


Haluatko tukea vaalityötäni?

Lahjoita

Sydämellinen kiitos kaikesta avusta.