Tehdään suomalaisesta maataloudesta maailman eettisintä ja kestävintä!

 

Maataloustukipolitiikka tulee suunnata uudelleen eettiseen, ympäristön ja ilmaston kannalta kestävämpään tuotantoon sekä kansallisella että EU-tasolla.

Syömämme ruoan tulee olla ravitsevaa, sitä ei mene hukkaan ja sen tuottaminen kuormittaa maapalloa mahdollisimman vähän.

Terveellisen, ekologisen ja eettisen ruoan pitää myös olla kaikkien saatavilla, tulotasosta ja asuinpaikasta riippumatta.

Ruoan arvostusta tulee kasvattaa ja roskiin päätyvän ruoan määrä tulee minimoida, koska ruokahävikki lisää merkittävästi elintarvikeketjun ympäristökuormitusta.

Yksilön ja ympäristön kannalta tulisi lisätä kasvisperäisten tuotteiden käyttöä ruokavalioon.

 

 Suositaan lähiruokaa; julkisia hankintoja tulee ohjata hankintalain puitteissa kestävästi tuotetun lähiruoan ostamiseen.

Maatilojen tuotteiden suoramyyntiä kuluttajille tulee mahdollistaa nykyistä paremmin.

Tuottajan tulee myös saada tuottamastaan tuotteesta markkinoilla riittävä korvaus.

 

 

 

 

Eduskuntavaaliehdokas Susanna Suoniemi

sc3

"Susanna on idearikas, innostava ja aikaansaava sekä muut huomioon ottava toiminnan nainen."

Yhteiskunnallinen vaikuttaja; kunnanvaltuutettu, sivistyslautakunnan jäsen ja Vesilahden Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja on ehdolla eduskuntavaaleissa 2019. Maalaisjärkeä & sydämen sivistystä eduskuntaan!

Ympäristöterveyslautakunnan jäsen ja Sisä-Suomen poliisilaitoksen neuvottelukunnan jäsen.

"Hän suosii ekologista elämäntapaa, kuten esimerkiksi hyvää ja terveellistä lähiruokaa. Ammattikokkina hänellä on toki siihen hyvät valmiudet, mutta sen lisäksi hän tuottaa osan perheensä ravinnosta hyödyntämällä omaa puutarhaa ja kanalaa."

Hyvä elämä ja toimiva arki sekä puhdas luonto ja ympäristö meille kaikille!  Tavoitteenani on oikeudenmukainen, tasa-arvoinen ja kestävämpi huominen. Vihreämpi tulevaisuus, inhimillinen ja heikommistakin huolta pitävä yhteiskunta.

"Susanna on monipuolisesti aktiivinen, asioihin tarttuva ja energinen vihreä kunnanvaltuutettu."

Tapahtumia

9.3.2019
Eduskuntavaalitori
Ideapark

23.3.-25.3.2019
Bussikiertue
Pirkamaa

3.4.-9.4.2019
Ennakkoäänestys

14.4.2019
Vaalipäivä