Tampereen kaupunkiseudulla asuu tällä hetkellä yli 380 000 ihmistä. On visioitu, että kymmenen vuoden päästä luku on yli 480 000.

Tampereen ja lähikuntien vetovoima on kiistaton, sillä Pirkanmaa on todistetusti hyvä paikka asua ja elää, asuitpa sitten kaupungissa tai maalla.

Pirkanmaa mahdollistaa monipuoliset asumismuodot, vapaa-ajan vieton ja elämän eri-ikäisille ihmisille.

 

Toimin Pirkkalan ympäristöterveyslautakunnassa Vesilahden kunnan jäsenenä.

Pirkkalan ympäristöterveydenhuollon valvontayksikkö, lyhyemmin Pirteva, huolehtii Pirkkalan, Nokian, Ylöjärven, Lempäälän, Vesilahden ja Hämeenkyrön

alueella ympäristöterveydenhuollon viranomaisvalvonnasta, ohjauksesta ja neuvonnasta sekä eläinlääkintähuollosta, eläinsuojelusta ja eläintautien vastustamisesta.

Ympäristöterveydenhuollon avulla kunta pyrkii turvaamaan ihmisille ja eläimille turvallisen ja terveydelle vaarattoman elinympäristön.

 

 

 

 

 

 

Eduskuntavaaliehdokas Susanna Suoniemi

sc3

"Susanna on idearikas, innostava ja aikaansaava sekä muut huomioon ottava toiminnan nainen."

Yhteiskunnallinen vaikuttaja; kunnanvaltuutettu, sivistyslautakunnan jäsen ja Vesilahden Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja on ehdolla eduskuntavaaleissa 2019. Maalaisjärkeä & sydämen sivistystä eduskuntaan!

Ympäristöterveyslautakunnan jäsen ja Sisä-Suomen poliisilaitoksen neuvottelukunnan jäsen.

"Hän suosii ekologista elämäntapaa, kuten esimerkiksi hyvää ja terveellistä lähiruokaa. Ammattikokkina hänellä on toki siihen hyvät valmiudet, mutta sen lisäksi hän tuottaa osan perheensä ravinnosta hyödyntämällä omaa puutarhaa ja kanalaa."

Hyvä elämä ja toimiva arki sekä puhdas luonto ja ympäristö meille kaikille!  Tavoitteenani on oikeudenmukainen, tasa-arvoinen ja kestävämpi huominen. Vihreämpi tulevaisuus, inhimillinen ja heikommistakin huolta pitävä yhteiskunta.

"Susanna on monipuolisesti aktiivinen, asioihin tarttuva ja energinen vihreä kunnanvaltuutettu."

Tapahtumia

9.3.2019
Eduskuntavaalitori
Ideapark

23.3.-25.3.2019
Bussikiertue
Pirkamaa

3.4.-9.4.2019
Ennakkoäänestys

14.4.2019
Vaalipäivä